LIFT YOUR MOBILITY


Proficiat! Je bent op deze pagina beland omdat je de eerste stap naar mobiliteit wil zetten.


Start nu samen met ons hét 6 weken traject, ontwikkeld om op een veilige manier, stap voor stap je mobiliteit te verbeteren.


Matthias, erkend sportkinesitherapeut zal fungeren als persoonlijke mobiliteitscoach!

Koop het traject aan

Samen werken we 6 weken aan het verbeteren van jouw mobiliteit!

Gedaan met stijfheid, pijnklachten en oncomfortabele gevoelens. Voel eindelijk hoe het is om soepel en vrij te bewegen zonder kwaaltjes of stijfheid. Squatten, lopen, springen, klimmen of gewoonweg gezond bewegen zonder restricties.

Wat kan je verwachten?


Mobiliteit is meer dan alleen maar stretchen. Het is niet alleen veel actiever, het bevordert je stabiliteit, je gewrichtsgezondheid en je algemene houding.


Door 6 weken lang op een consistente en gestructureerde manier je mobiliteit te trainen, geniet je van enorme voordelen:

Je voelt je soepeler doorheen de dag, waardoor dagelijkse activiteiten een stuk vlotter en makkelijker gaan

Je minimaliseert het risico op blessures en overbelastingen, onafhankelijk van je leeftijd

Een gezond lichaam met gezonde gewrichten en spieren waardoor je pijnvrij zal bewegen en stopt met overcompenseren in zwakkere en stijvere zones (wat leidt tot pijnklachten)

Het hebben van een volledig, actief bewegingsbereik zorgt voor een verbeterde spieractivatie wat leidt tot betere prestaties tijdens je trainingen

Koop het traject aan

Hoe ziet het traject eruit?

Het programma bestaat uit 6 fases die telkens bestaan uit een flow én een practice. De flows zijn kortere fijne dynamische aaneenschakelingen van oefeningen die je makkelijk doorheen de dag kan implementeren. Tijdens de practice nemen we samen de tijd om ons te verdiepen in oefeningen en herhalingen om ook op lange termijn écht verbetering te zien.

Klinkt goed! Maar is dit wel iets voor mij?

Ja! Als je een actieve, pijnvrije levenstijl wil, dan is een onderbouwd mobiliteitsprogramma essentieel.

<p><span class="font-bold">Duursporter? </span></p><p><span class="font-bold">Competitieve sporter? </span></p>

Duursporter?

Competitieve sporter?

Dit programma zal ervoor zorgen dat je steeds in topconditie blijft doorheen je trainingen door middel van een goed actief herstel dat je zowel je bewegingsbereik vergroot als de bloeddoorstroming bevordert.

<p><span class="font-bold">Fitnesser?</span></p><p><span class="font-bold">Weekend warrior?</span></p>

Fitnesser?

Weekend warrior?

LIFT YOUR MOBILITY zorgt ervoor dat jij het risico op blessures vermindert en efficiënter kracht leert ontwikkelen door het gebruiken van je volledige bewegingsbereik.

<p><span class="font-bold">Bureauwerker of vaak in éénzijdige houdingen? </span></p>

Bureauwerker of vaak in éénzijdige houdingen?

Door lange tijd stil te zitten of repetitieve handelingen in een éénzijdige houding uit te voeren, kunnen er klachten ontstaan tijdens het dagelijkse leven én tijdens je sportactiviteiten. Dit programma pakt je volledige mobiliteit aan om disbalansen te herstellen.

Veel gestelde vragen

Waarom moet ik werken aan mijn mobiliteit?

Beschikken over je volledige actieve bewegingsbereik brengt tal van voordelen met zich mee, zowel op korte als lange termijn.


Je zal je spieren beter kunnen laten werken tijdens trainingen, waardoor je trainingen productiever worden. Dit betekent meer krachtopbouw en minder risico op blessures omdat je je nu in de mogelijkheid bevindt om de juiste te techniek te gebruiken (door je volledige bewegingsbereik).


Bij mobiliteit gaat het om hoe je een beweging uitvoert - het vereist naast flexibiliteit ook controle, kracht en stabiliteit. Bij een goede mobiliteit zal je dagelijkse bewegingen (én ook functionele oefeningen) zonder gewrichtspijn of ongemak kunnen uitvoeren. Door je mobiliteit te trainen, herstel je disbalansen die ontstaan zijn als het gevolg van sterk éénzijdige repetitieve handelingen zoals computerwerk, op je telefoon zitten, steeds dezelfde krachtoefeningen

Hoe is het traject opgebouwd?

Elke week bestaat uit één mobiliteitsflow & één mobiliteitstraining. Hiermee ga je de hele week aan de slag.


De flows zijn kortere videolessen (12 - 17min) en pas je 2 tot 3 keer per week toe.


De practices zijn langere videolessen (20 - 30min) en pas je 2 tot 3 keer per week toe.

Hoe kan ik me inschrijven?

Je kan je inschrijven via de knop "koop het pakket". Op deze manier krijg je levenslang toegang tot het volledige traject.


Leden van het LIFT-platform (actief abonnement) krijgen automatisch toegang tot het programma.


Je kan lid worden via deze link.

Heb ik materiaal nodig?

Je hebt een fitnessmat nodig. Afhankelijk van de lessen die je volgt, vragen we je gebruik te maken van een weerstandsband (je ontvangt gratis een gepersonaliseerde band), lichte gewichten, een stoel of een verhoogje.

Voor wie is dit programma?

Dit programma is voor iedereen die zijn mobiliteit ECHT wil verbeteren, dit op een consistente én gestructureerde manier. Met dit traject geven we jou dé tools om je mobiliteit te versterken zodat jij pijnvrij kan bewegen, de kans op blessures minimaliseert en kan genieten van wat je graag doet!

Voor welk niveau is het geschikt?

Dit traject is zowel gemaakt voor recreatievelingen, als atleten of voor personen die last hebben van kwaaltjes doordat ze zich vaak in eenzijdige houdingen bevinden.


Er is geen specifiek fitnessniveau vereist, enkel een gezonde dosis motivatie om je prestaties of levensstijl naar een hoger niveau te willen liften!

Is er een online community?

Op Facebook kan je lid worden van de LIFT community, waarin je je ervaringen kunt delen met alle LIFT leden.

Ontdek alles van LIFT

Wil jij genieten van al onze videolessen?


Word lid en krijg gratis toegang tot het LIFT YOUR MOBILITY traject!

Word lid

Schrijf je nu in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!