Hamstringklachten

.

In deze video tonen we je hoe je hamstringklachten als loper kan behandelen én voorkomen. 

.

In het artikel van het nieuwste RunningBE magazine (novembernummer) lees je meer over het ontstaan van hamstringklachten en hoe je ze kan voorkomen door het verbeteren van kracht, mobiliteit en plyometrieLIFT x RunningBE 

.

Ongeveer 65% van de lopers meldt jaarlijks een blessure, dat is enorm veel. Een heel groot deel van deze blessures betreft overbelastingblessures...

  

Het goede nieuws? Je kan je lichaam trainen zodat je het minder snel overbelast tijdens het lopen zelf.

 

Samen met LIFT ontwikkelen we een reeks educatieve én praktische video's die je helpen om de meest voorkomende blessures te behandelen én te voorkomen. De video's zijn ontworpen om je te voorzien van de nodige kennis en vaardigheden om blessures te voorkomen en te behandelen.

  

Zo kan je blijven genieten van het hardlopen en je spieren en gewrichten gezond en sterk houden. Of je nu een beginnende loper bent of al jarenlang loopt, de video's zijn een waardevolle bron van informatie en advies!

Ontdek LIFT YOUR RUN 


Een online programma om als loper je mobiliteit te verbeteren, je flexibiliteit te vergroten en blessures te voorkomen.

LIFT MY RUN

Meet Michael & Matthias


Michael en Matthias leerden elkaar kennen tijdens hun opleiding Kinesitherapie aan de KULeuven. Sindsdien werkt Matthias als sport- en manueel kinesitherapeut en schopte Michael het tot profatleet.

 

Michael werd in ‘22 Belgisch kampioen veldlopen nadat hij eerder in ‘19 al de Belgische titel voor de 5000m behaalde. Hij won ook de Crosscup ‘22 en maar liefst 3 maal op rij de Baloise Antwerp 10 miles. Eerder dit jaar liep Michael zijn eerste marathon en zorgde daar meteen voor het snelste Belgische debuut op die afstand.

 

Naast het verder uitbouwen van zijn carrière als profafleet, werkt Michael als loopcoach.

 

Matthias werkt als sportkinesist, manueel therapeut en is mobiliteitscoach. 

Met hun gebundelde theoretische kennis en praktijkervaring werkten ze LIFT YOUR RUN uit om jou te helpen op je weg naar pijnvrij lopen en leven.

Exclusieve videoreeks