LIFT voor je bedrijf


Ervaren je werknemers fysieke klachten zoals lage rugpijn, schouderspanningen, nekpijn en hoofdpijn?


Wij helpen bureauwerkers in alle aspecten van hun gezondheid zodat ze de balans in hun lichaam herstellen en pijnklachten voorkomen.

Neem contact met ons op

Corporate wellbeing


Naast ergonomische aanpassingen is een goede mobiliteit essentieel om klachtenvrij te kunnen werken. Minder pijnklachten op de werkvloer zorgen voor:


Minder stress en spanning

Verhoogde productiviteit

Minder werkverlet


En overall voor gelukkigere werknemers die pijnvrij genieten van hun dagelijkse activiteiten alsook hun sportactiviteiten.

Neem een kijkje naar het aanbod

price option <div class="editor-content"><p><strong>MASTERCLASS</strong></p></div>

MASTERCLASS

prijs op aanvraag

Tijdens een 2 uur durende sessie trainen we werknemers op verschillende facetten van beweging en vitaliteit. Je kan kiezen uit verschillende topics:


  • Mobiliteit voor bureauwerkers

  • Schouder- en nekklachten voorkomen

  • Rugpijn voorkomen

  • Mobiliteit voor sporters


Stuur gerust een mailtje voor meer informatie over de inhoud van een masterclass.

price option <div class="editor-content"><p>LIFT YOUR EMPLOYEES traject</p></div>

LIFT YOUR EMPLOYEES traject

Tijdens dit programma kies je voor de full package.


We werken samen om de fysieke klachten en struikelblokken van je werknemers in kaart te brengen.


Op basis daarvan stellen we 2 master classes op, kiezen we voor een aangepaste teambuilding en integreren we het LIFT videoplatform bij jullie op het bedrijf om al het aangeleerde op een makkelijke en toegankelijke manier te onderhouden.

Testimonials

Onder het motto 'voorkomen is beter dan genezen' hebben we Matthias gevraagd om een workshop te organiseren over het belang van bewegen, ook tijdens kantooruren. Onze medewerkers brengen immers zeer veel tijd al zittend door, met wel eens vervelende rug-en nekklachten tot gevolg. Als resultaat van deze workshop doen we nog steeds frequent onze 'draaibewegingen' (op en buiten kantoor), gaan we geregeld 10 min wandelen enz. Onze mensen zijn zich niet alleen bewuster van de noodzaak van bewegen, maar zijn er ook effectief bewuster mee bezig.

Natalie Meyer

Cresco

Zoals jullie weten vind ik mobiliteit en ergonomie ontzettend belangrijk. Ik was dan ook dankbaar toen jullie Lift oprichtten, een laagdrempelig platform dat het belang van mobiliteit naar voren duwt met makkelijk te begrijpen video's en uitleg.

Gezien ik een zittende job uitoefen (alsook al mijn collega's) leek het mij ideaal om jullie eens uit te nodigen voor een workshop, bij ons op het Salesforce hoofdkantoor te Brussel. Velen weten namelijk niet wat het betekent om lang stil te zitten en hoe nefast het is voor de gezondheid. Jullie workshop was interactief, educatief en een échte eye-opener voor velen van onder ons.

Naast de kennis die wij hebben verworven (Matthias is een PRO!!) was het ook gewoon leuk om iedereen zo geëngageerd te zien. Dankjewel Joshi & Matthias, voor het bespreekbaar maken van een thema dat mij nauw aan het hart ligt.

Anouck Jonckheere

Salesforce

Nadat Matthias bij ons op het bedrijf LIFT kwam voorstellen was ik meteen overtuigd om het traject voor onze werknemers te starten. Het enthousiasme van Matthias is enorm aanstekelijk en hij zorgt ervoor dat moeilijke informatie makkelijk te begrijpen is. Motiveert ons om de juiste beweging op regelmatige basis te integreren. Zowel individueel als in groep. Het platform lijkt ook te werken voor de verschillende profielen bij ons op het bedrijf, wat voor mij als kantoorhouder een groot voordeel is.

ING

Als kleine zelfstandige heb ik niet altijd de mogelijkheid om het werk zomaar neer te leggen. Lift heeft me geleerd om naar mijn lichaam te luisteren en mijn lichaam te geven wat het nodig heeft. Vroeger had ik dagelijks schouder- en nekklachten waardoor mijn werk (schilderen) zeer moeizaam aanvoelde en ik soms het plezier ervan verloor. Door de oefeningen met regelmaat uit te voeren en gemotiveerd te worden door de mailtjes van Matthias zijn mijn klachten heel wat minder.

Astrid Van den Bosch

Astrid Van den Bosch ART

<div class="editor-content"><p>Natalie Meyer</p></div>, <div class="editor-content"><p>Cresco</p></div>
<div class="editor-content"><p><strong>Anouck Jonckheere</strong></p></div>, <div class="editor-content"><p>Salesforce</p></div>
, <div class="editor-content"><p>ING</p></div>
A

Rug & nekproblemen

Rug & nekproblemen hebben een enorme impact op levenskwaliteit en werkverlet.


Zo staan lage rugproblemen zowel bij mannen als vrouwen op nummer 1 bij chronische aandoeningen.


Onze missie is er voor zorgen dat deze klachten bij jouw bedrijf herstellen en voorkomen worden.


bron: Belgische Gezondheidsenquête, 2018 (Sciensano)

Wil je graag meer weten?


Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wie komen graag bij u langs of organiseren een videocall om te zien wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Neem contact op


BODY CHART

Met behulp van de LIFT body chart en de korte quiz, kom je terecht bij de videolessen afgestemd op jouw persoonlijk doel.

BODY CHART

Blijf op de hoogte

Laat je e-mail adres achter, ontvang wekelijks tips & advies en blijf op de hoogte van nieuwtjes.

SCHRIJF ME IN

LIFT je bedrijf

Kies voor een mobiliteitstraject op maat voor je werknemers om je bedrijf gezond te houden.

MEER INFORMATIE