Welkom bij LIFT!

Online mobiliteitstrainingen ontwikkeld door kinesitherapeuten die je

makkelijk thuis zelf kan volgen.

Probeer 7 dagen gratis uit!

<p>Weg met pijnklachten</p>

Weg met pijnklachten


Herstel de disbalansen in je lichaam met mobiliteitstesten en -oefeningen op maat.

<p>Verbeter je prestaties </p>

Verbeter je prestaties


Squat dieper, loop sneller en lift krachtiger door het leren gebruiken van je volledige bewegingsbereik.

<p>Laat spanning los </p>

Laat spanning los


Door je lichaam na je training, werk of sport op de juiste manier te stretchen en te ontspannen.


Gratis videoles om uit te proberen!

Maar liefst 80% van de bevolking heeft op een bepaalde moment in zijn leven last van rugpijn. Grote kans dat jij hier ook bij hoort... Verlicht spanning en neem stijve gevoelens weg met onze release routine voor de volledige rug.

RELEASE ROUTINE RUG - GRATIS!

Onbeperkt toegang

In de videobibliotheek vind je verschillende categorieën terug van lessen die ervoor zorgen dat jij voortaan soepel en pijnvrij je activiteiten kan uitvoeren.

.

Bekijk het introductiefilmpje van elk categorie en ontdek wat je kan verwachten.

6 weken traject

Ben je nieuw in de wereld van mobiliteit en weet je niet goed waar te beginnen als het gaat om je mobiliteit te versterken?


Start samen met ons het LIFT YOUR MOBILITY-traject, ontwikkeld om op een veilige manier, stap voor stap je mobiliteit te verbeteren en te genieten van een soepel, pijnvrij en krachtig lichaam.

Ga naar het 6 weken traject!

Meet Matthias & Joshi

Leuk jullie te ontmoeten! Matthias is sportkinesist en manueel therapeut.


Zijn missie? Jou zélf de tools geven om pijn te verlichten, blessures te voorkomen en beweging te optimaliseren.


Samen met Joshi startte hij daarom LIFT: betaalbare, online mobiliteitstraining dat je vanuit elke locatie, op elke moment kan volgen. Zodat jij onder professionele begeleiding je volledige bewegingsbereik leert ontdekken en het maximale uit je lichaam kan halen!

Altijd toegang, vanuit elke locatie, en op elk tijdstip!

Of je nu een ochtendroutine doet van thuis uit, op vakantie of je wilt je opwarmen voor je training buitenshuis. Wij doen met je mee via het scherm van je laptop, Iphone of tablet!

example of our mobile apps tv with player
example of our mobile apps phone horizontally
apple tv device gray remote

Schrijf je nu in

& ontvang een GRATIS proefabonnement van 7 dagen!MAANDELIJKS


€29

Deze formule geeft je elke maand onbeperkte toegang tot alle lessen en video's


7 dagen gratis

Schrijf je in

3-MAANDELIJKS


14% korting op je maandelijks bedrag

€75

Deze formule geeft je drie maanden onbeperkte toegang tot alle lessen en video's


7 dagen gratis

Schrijf je in

JAARLIJKS


24% korting op je maandelijks bedrag

€265

Deze formule geeft je een volledig jaar onbeperkte toegang tot alle lessen en video's


7 dagen gratis

Schrijf je in

Testimonials


Wat gebruikers zeggen van het platform!


Jullie doen dit super, deze lessen zijn net wat ik nodig heb. Doe gemiddeld 3 keer krachttraining en 3 looptrainingen per week. Voor mijn job zit ik ganse dagen achter een pc. Hierdoor heel veel last van nek en schouders waardoor spanningshoofdpijn ontstaat. Al heel vaak gestart met yoga, maar dat hield ik nooit vol. Maar dit is heel toegankelijk. Toppertjes!

L

Lies van der Borght

LIFT YOUR MOBILITY traject

Sinds enkele maanden had ik last in mijn schouders, nek en onderrug. Ik voel een spanning/druk op mijn spieren waardoor ik pijn ervaar. Door de mobiliteitsflows te doen voel ik dat de pijn in mijn schouders en nek al heel wat minder is. Mijn spieren voelen dan ook al wat minder gespannen aan.


Tijdens de video’s geef je goed aan wanneer ik op mijn ademhaling moeten letten. Je ademt zelf mee wat het ook zeer duidelijk maakt! De flows "Schouders & Bovenrug" zijn mijn favoriet omdat ik het gevoel heb dat deze het beste werken voor mij!

<p>Laura Liekens</p>, <p>28 jaar</p>

Laura Liekens

28 jaar

Ik gebruik het platform vooral als aanvulling op mijn huidig trainingsschema tijdens de wintermaanden om me voor te bereiden op het waterskiseizoen. Zo maak ik gebruik van de mobiliteitstrainingen en flows op rustdagen en pas ik de releases toe na een stevige training. Ik voel dat ik na enkele maanden veel minder last heb van mijn onderrug.

<p>Sasha Hens</p>, <p>32 jaar</p>

Sasha Hens

32 jaar

Ik fitness al enkele jaren vrij intensief waardoor ik ook geregeld bijhorende kwaaltjes krijg. Vaak kamp ik met een ontsteking in de schouder, waar ik trouwens extra gevoelig voor ben aangezien ik de ziekte van Crohn heb en regelmatig ontstekingen heb in heel men lichaam. Via via bij de toppers van Lift Your Performance terecht gekomen en hen mijn schouder klacht uitgelegd.
Ik kreeg direct super toegankelijke informatie en ook gelijk 3 verschillende oefeningen toegestuurd die mij zouden moeten helpen. Dit allemaal gratis en voor niets, nadat ze slechts 1 enkel bericht van me hadden gekregen.
Toen ik de oefeningen dan uitprobeerde, voelde ik onmiddellijk een hele opluchting in men schouder, echt heel aangenaam. Met als gevolg dat ik nu een vast abonnement heb genomen op hun platform en ik sinds kort pijnvrij en ontstekingvrij ben aan het trainen!

<p>Jordy Gabriëls</p>, <br/>

Jordy Gabriëls


Mijn initiële klacht voor de video's was pijn aan nek, schouders en bovenrug na geboorte door houding bij borstvoeding en veel dragen baby.

Heb de video's 's avonds gedaan en dit hielp echt om bovenlichaam volledig te stretchen en los te maken. Daardoor minder pijnklachten en ook meer bewustwording van mijn houding doorheen de dag, en ik merkte ook dat ik sneller spanning voelde en dan bewust kort even stretchte om te ontspannen.


De oefeningen zijn heel duidelijk door de combinatie van gedetailleerde voorbeelden die je zelf geeft en mondelinge toelichting erbij. Haalbaar qua niveau en tijdsduur.

<p>Sofie van Campenhout</p>, <p>34 jaar</p>

Sofie van Campenhout

34 jaar

Ik had al een tijdje last van mijn rug die heel gemakkelijk vast komt te zitten. Ik kom hiervoor ongeveer al een jaar bij Kine2Care waar ik altijd heel goed geholpen ben door Matthias.


Ik probeer nu de flow- en mobiliteitsvideo's een 2 à 3 maal per week mee in te bouwen in mijn sportactiviteiten. Hiermee houd ik mijn rug veel soepeler en help tegelijk ook de opbouw van lokale spieren waardoor ik veel minder naar de kinesist moet. Ook de releases zijn perfect voor mensen met een gevoelige rug, hierbij worden op een heel rustgevende manier de spieren mooi gestretcht zodat je met een ontspannen lichaam kan gaan slapen.


De video's zijn handig onderverdeeld in verschillende categorieën. Meestal met een tijdspanne tussen de 10-20 minuten wat heel makkelijk in te plannen is. Ze worden gemaakt door een super enthousiaste host die alles tot in de puntjes uitlegt en meedoet zodat meevolgen heel makkelijk is. Ik ben hiermee al goed geholpen en kan dit alleen maar aanraden aan de mensen met rugklachten.

<p>Bram Van der Auwermeulen</p>, <p>23 jaar</p>

Bram Van der Auwermeulen

23 jaar

Wil jij ook een pijnvrij, soepel en sterk lichaam?


Mobiliteit moet je bekijken als basisbehoefte om enerzijds disbalansen te voorkomen en herstellen en anderzijds pijnvrij te kunnen bewegen/ sporten.


Met LIFT zorg je terug een goede mobiliteit verkrijgt én onderhoudt.

Probeer nu zelf 7 dagen gratis uit!

Veel gestelde vragen

Wat is LIFT?

LIFT is een online videoplatform voor mobiliteit. Wij zijn dit project gestart omdat we vinden dat er te weinig aandacht aan mobiliteit wordt besteed. In de sport én in het dagelijkse leven. Met LIFT willen wij jou dé tools geven om je mobiliteit te versterken zodat jij pijnvrij kan bewegen, de kans op blessures minimaliseert en kan genieten van wat je graag doet!

Wat voor lessen kan ik volgen?

Je hebt toegang tot verschillende categorieën met meer dan 100 video's:


  • Mobiliteitstesten - waarbij je zélf ontdekt waar de beperkingen zich in jouw lichaam bevinden

  • Mobiliteitsoefeningen - zodat je doelgericht op de beperkingen van jouw lichaam kan werken

  • Mobiliteitstrainingen - die je kan uitvoeren tussen je reguliere trainingen of work-outs, zodat je optimaal herstelt én aan je mobiliteit werkt.

  • Flows - een fijne aaneenschakeling van oefeningen die gericht werken op een zone van je lichaam

  • Activatie routines - om je lichaam correct te activeren zodat je het maximale uit jezelf haalt tijdens de training

  • Stretch routines - om alle spanningen in je lichaam los te laten en volledig tot rust te komen

Hoe kan ik me inschrijven?

Je kan je inschrijven via het tabblad "word lid". Je kan kiezen tussen een maand-, kwartaal- of jaarabonnement. Zodra je je ingeschreven hebt krijg je 7 dagen gratis toegang.

Heb ik materiaal nodig?

Je hebt een fitnessmat nodig. Afhankelijk van de lessen die je volgt, vragen we je gebruik te maken van een weerstandsband, lichte gewichten, een stoel of een verhoogje.

Voor welk niveau is LIFT geschikt?

Dit platform is zowel gemaakt voor beginners als gevorderden die hun mobiliteit willen verbeteren. Er is geen specifiek fitnessniveau vereist.

Is er een online community?

Op Facebook kan je lid worden van de LIFT community, waarin je je ervaringen kunt delen met alle LIFT leden. Ook op Instagram en Facebook, kan je ons volgen!

Schrijf je nu in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


BODY CHART

Met behulp van de LIFT body chart en de korte quiz, kom je terecht bij de videolessen afgestemd op jouw persoonlijk doel.

BODY CHART

Blijf op de hoogte

Laat je e-mail adres achter, ontvang wekelijks tips & advies en blijf op de hoogte van nieuwtjes.

SCHRIJF ME IN

LIFT je bedrijf

Kies voor een mobiliteitstraject op maat voor je werknemers om je bedrijf gezond te houden.

MEER INFORMATIE